Dela på Facebook Dela på Twitter

Dela med dina vänner!


 

Bloppisar - loppisar på nätet

Det finns fler loppisar än de som man kan gå på och ta och känna på prylarna. Nöjer man sig med att titta på prylar så kan det vara kul att besöka en loppis på internet. Det finns nämligen bloggar som fungerar som bloppisar, blogg loppisar. Här samlar vi de bloppisar som vi hittar på nätet. Har du en bloppis så är du välkommen att fylla i formuläret nedan så lägger vi upp din bloppis också! Alla länkar kontrolleras innan de publiceras givetivs.

Vi skulle givetvis uppskatta om du kan länka till oss från din blogg! Hitta en knapp här!

Bloppisarna sorteras efter ordningen de lades upp. Nya kommer först i listan.

Dela detta med dina vänner!

Dela på Facebook Dela på Twitter
 

Bäst Gratis

Hitta tips på loppisar online och andra billiga saker som du kan spara pengar på. BästGratis sida som även tipsar om gratis saker & uppdaterar med erbjudanden på nätet.
Besök nu: http://www.bastgratis.se/second-hand-loppis/

Made By Micki

Tillverkar armband i alla möjliga färger mm. Även armband & halsband i läder! välkomna!! JUST NU FRAKTFRITT!! Barnarmband fr 29:- & vuxenarmband fr 49:-
Besök nu: http://www.facebook.com/MadebyMicki

Majas bloppis

Finns i Falun. Kan skickas, men köpare står för frakten. Vill ha bort allting.
Besök nu: http://citiboard.se/personen-100004112646895

internetloppis

Loppis på nätet där alla kan göra fynd till bra pris!
Besök nu: http://annikasbloppis.blogspot.se

MARIAS BLOPPIS

Säljer kläder, smycken, väskor osv till bra priser. Vissa grejer är helt oanvända!
Besök nu: http://mmaria.blogg.se/bloppis

FLYTTLOPPIS

Hej! Ska resa halv jorden och vill samla pengar från vinden;) Finns kläder/märke jackor, stora trädgårdsurnor, smycken, hushållassistent/matberedare, porslin, tavlor,mm. Finns i Stockholm och kolla http://www.flickr.com/photos/95942610@N08/8757397018/ Ring : 070-883-0-889
Besök nu: http://www.flickr.com/photos/95942610@N08/8757397018/

Jumblets - Din loppis på nätet

Jumblets är en loppmarknad där du kan ha en egen loppis online, helt gratis. Loppis på nätet, perfekt för dig vill sälja och fynda.
Besök nu: http://www.jumblets.com

Underbarabloppis

Jag är ett stämplat loppisfreak deluxe!! Köper alltid på mig för mycket, men underbara saker...! Därför kommer jag här att lägga ut riktigt fina fynd som jag handplockat på loppis, men som inte längre får plats med hemma! Plus att jag kommer sälja grejer från mig egen tillverkning. Hoppas ni hittar nåt ni gillar! :) Frakt tillkommer på alla köp.
Besök nu: http://underbarabloppis.blogg.se/

smycken vintage

Här säljer jag främst -gamla smycken-/accessoarer Här finns även vintage väskor/kläder/ skor och annat!
Besök nu: http://smyckenvintage.tumblr.com

eLoppis.se

När vädret är ruggigt och inte passar för loppis ute så finns eLoppis.se på nätet - öppet dygnet runt - året runt! Annonsera gratis. Sälj dina prylar på eLoppis.se.
Besök nu: http://eloppis.se

Prylladan

På sommaren en 60m2 stor loppis uppe på ladans loft. På bloppisen lägger vi upp en del saker som vi säljer, men även egna fynd vi gör för inspiration.
Besök nu: http://prylladan.blogspot.com/

angelica

Här kommer jag lägga ut lite kläder etc titt som tätt som jag har tröttnat på. Dock endast kläder som aldrig är använda eller som är använda max 1-2ggr! Hoppas ni kan hitta något ni gillar. :) Frakt tillkommer på alla köp :)
Besök nu: http://bloppismedangelica.blogg.se

Stall Kapri

Loppis och Kuriosa
Besök nu: http://stallkapri.blogspot.com

Fiffis Loppis&Bloppis

Bloppis med fokus på sekelskifte fram till 60-tal. Fungerar även som "puff" för de loppisar jag besöker och säljer på! Välkomna att fynda! önskar Fiffi!
Besök nu: http://fiffis.blogspot.se

Elisabeths bloppis

Nya saker från en nedlagd presentbutik, mycket smycken från Baglady, många fina barnsaker, spel, pussel och mjukisdjur från Bukowski, sjalar för fest och vardag, många i silke, ljus, plåtburkar m.m. Willow tree-änglar och figuriner finns till försäljning. Många loppisprylar, främst vaser och askfat, fråga efter något du letar efter så kanske jag har det. Böcker i massor, mest skönlitteratur.
Besök nu: http://augustifarmor.wordpress.com

Gudhems Hjärta ting från Förr & Nu

Välkommen till Gudhems hjärtas Webbshop & gårdsbutik med det mesta. Här hittar du Din Loppis butik på nätet, Loppis prylar, presentartiklar & hantverk, Café & vandrarhem. Mellan Falköping & Skara.
Besök nu: http://gudhemshjarta.se/

Skräpbyrån.se

Återvinning och secondhandbutik på nätet! Här kan du hitta secondhandprylar och återvunna ting. Skräpbyråns utbud varierar från vecka till vecka, så titta in ofta.
Besök nu: http://www.skrapbyran.se

Annas bloppis

En bloppis med lite allt möjligt såsom kläder, skor, smycken...
Besök nu: http://fashionbloppmarknad.blogg.se

Lenas Bloppis

Här säljer jag allt som jag inte längre själv har användning för men som kanske kan förgyulla vardagen hos någon annan. Det är kläder, skor, smycken.
Besök nu: http://lenasbloppis.blogspot.com

minafinabloppis


Besök nu: http://minafinabloppis.blogspot.com

Louise bloppis

Rensar i sönernas garderober. Mest kläder i strl 70-110 cl.
Besök nu: http://louisebloppis.blogspot.com

Saras bloppis

Saker jag köpte, älskade och gjorde slut med. Du kan hela ett brustet väskhjärta, eller ett plaggs sorgsna suckar i garderoben. Välkommen!
Besök nu: http://hedgehog.se/?page_id=1557

Monicas bloppis

Jag älskar att shoppa...garderoben börjar bli överfull därför säljar jag de saker jag inte längre använder. Välkommen!
Besök nu: http://monicas-bloppis.blogspot.com/

Fyndhörnan

Saker som söker nytt hem. Saker som var fel och inte rätt. Saker som är alltför fina för att bara hänga där och vara alldeles oanvända i garderoben. Saker som borde få användas och därför säljs vidare till en billig penning. Saker som vill bo hos dig?
Besök nu: http://fyndhornan.blogspot.com/

EuphoriaClothing

En modeBloppis från KillerHeels och Itoshi♥ Ibland handlar man liiite för mycket saker, då kan det hända att det inte finns plats i garderoben för nya fynd. Därför gör vi med jämna mellanrum garderobsrensningar, och lägger ut de finaste sakerna här
Besök nu: http://euphoriaclothing.blogg.se/

Little Shop

Här kommer i dagarna dyka upp härliga fynd från min garderob. Jag säljer märken som Acne, Whyred, FASR och Carin Wester. Har man tur kommer man även över mina helt nya och oanvända saker! I min garderob finns även fina vintagekläder som min släkt samlat
Besök nu: http://littleshopshop.blogspot.com/

Sandras Sale!

Här blandar jag kläder från aktuella kollektioner med second hand fynd från såväl Berlin och Paris som New York. Skor, väskor, jeans, jackor, toppar och klänningar. Sandras Sale uppdateras med några månaders mellanrum, och då med många nya fina saker...
Besök nu: http://sandrassale.blogspot.com/

Falköga

Mitt liv,killmode och kändisar.
Besök nu: http://falkelind.blogg.se/

Bloppsan Kerstin


Besök nu: http://bloppsankerstin.blogspot.com/

Roxenmo.se

Här säljer jag mina märkesgrejer, allt från DKNY, Acne , Filippa K, Tiger of sweden, Velour, Replay, Levis till Monki, vila kläder, handväskor mm- mest bara märkesgrejer till kanonpriser! Skynda och fynda!
Besök nu: http://roxenmo.se/?cat=17

Alexandra's - om mode & sånt

Här säljer jag kläder, skor och accessoarer som jag inte längre vill ha. Eftersom jag shoppar en hel del rensar jag ganska ofta i min garderob.
Besök nu: http://whattowear.blogg.se/minbloppis

dolce delinda modeblogg

Modebloggare som gillar glamour i vardagen, sin walk-in closet och har passion för språk och att skriva. Har nyligen startat en bloppis.
Besök nu: http://dolcedelinda.se

Queenstreets bloppis

Det är ju så ibland, att man köper kläder som bara blir hängande. Kläder man gillat när man sett dom, men sen kommit hem och efter ett tag insett – det här är inte jag. Det är åtminstone så ibland för mig. Dom plaggen hamnar här, i min bloppis.
Besök nu: http://mikaeladeville.wordpress.com/bloppis/

Mikaelas bloppis


Besök nu: http://mikaelas-bloppis.blogspot.com

Skicka in din bloppis!

URL:
Namn:
Beskrivning: Max 255 tecken.
Ditt namn:
Din e-post:
 
Är du från rymden?